Als retailer ontwikkelt Derk nieuwe Retail concepten of verbetert bestaande. Overeenstemming tussen formule & marketingcommunicatie, categoriemanagement en operatie is de basis voor succes.

Tevreden klanten, een onderscheidende positie in de markt en een vergroting van rendement en groei zijn het uitgangspunt van zijn creatieve, resultaatgerichte en vernieuwende aanpak. Derk ontwikkelt en verbindt zónder concessies te doen aan kwaliteit tot een propositie op maat. Hij heeft een sterke visie en overtuiging en creëert draagvlak om medewerkers en/of ondernemers dezelfde richting op te bewegen. Derk is een resultaatgerichte ontwikkelaar van formules met ruim 15 jaar ervaring binnen dit vakgebied.

Derk heeft samen met ons team een training formule management ontwikkeld en hij voert formule projecten uit, ontwikkelt concepten en helpt bedrijven en afdelingen formule-management te professionaliseren.

Meer weten? Heb je vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gerust contact op.

Derk Remmelink 06-24574340 of derk@ct-company.nl
Evelyn van Leur 06-30352147 of evelyn@ct-company.nl

Meer weten over de training formule management?  https://www.ct-company.nl/diensten/trainingen/training-formule-management/

 

Werkervaring

Succesvolle projecten voor formules als Boots, C1000, Jumbo, Ranzijn, DA,  Eye Wish Groeneveld, District, The Read Shop, Bike Totaal.

Nu

Partner Category & Trade Company