Groei gaat in de regel gepaard met een extra inspanning. Vaak is de organisatie daar (nog) niet op ingericht. Of heeft u net de kampen met ziekte, vacature of zwangerschap op een key-position. Om toch de beoogde sprong te maken, biedt de Category & Trade Company uitkomst: detacheren met een dikke PLUS.

Waar de + voor staat? Het overgrote deel van onze gedetacheerden heeft minimaal 10 jaar werkervaring die er daadwerkelijk toe doet. Geplaatst met een heldere opdracht, komen zij om ook weer weg te gaan. Meer dan een bijkomstigheid is het feit dat zij samen met de eigen medewerkers de afdeling die zij achterlaten naar een hoger niveau tillen.

Tussentijdse rapportages en regelmatig contact met de opdrachtgever hoort bij onze standaard werkwijze. Bovendien wordt tijdens het gehele traject continu de vinger aan de pols gehouden door ervaren Senior Partners, die de markt van binnen en van buiten kennen. De 24 partners van de Category & Trade Company staan met raad en daad voor u klaar.

U kunt een beroep op ons doen voor Category Managers, Trade MarketeersSales Managers, National Accountmanagers, Marketing Managers, Brand Managers, Space Managers en Business Analisten.

Snel een oplossing voor uw personeelsprobleem? Neem contact op met Evelyn van Leur (+31 6 30352147), Tijn Bresser (+31 6 12476536), Jeroen van de Poll (+ 31 6 46 03 81 76), of Xander Noordermeer (+31 6 129 34 712)