Tijdelijk extra mensen nodig? Voor vervanging bij ziekte of vacatures, helpen bij of leiden van projecten of eenvoudigweg groei? Om toch de beoogde resultaat te halen, biedt de Category & Trade Company uitkomst: wij detacheren onze specialisten met een dikke PLUS.

Waar de + voor staat? Het overgrote deel van onze specialisten heeft minimaal 10 jaar werkervaring die er daadwerkelijk toe doet. Geplaatst met een heldere opdracht, komen zij om ook weer weg te gaan. Meer dan een bijkomstigheid is het feit dat zij samen met de eigen medewerkers de afdeling die zij achterlaten naar een hoger niveau tillen.

Tussentijdse rapportages en regelmatig contact met de opdrachtgever hoort bij onze standaard werkwijze. Bovendien wordt tijdens het gehele traject continu de vinger aan de pols gehouden door ervaren Senior Partners, die de markt van binnen en van buiten kennen. De 24 medewerkers van de Category & Trade Company staan met raad en daad voor u klaar.

U kunt een beroep op ons doen voor interim Category ManagersTrade Marketeers, Formule Managers, Space Managers en Business Analisten, maar ook voor Sales ManagersNational AccountmanagersMarketing Managers en Brand Managers.

Snel een oplossing voor uw personeelsprobleem? Neem contact op met Evelyn van Leur (+31 6 30352147), Tijn Bresser (+31 6 12476536), Jeroen van de Poll (+ 31 6 46 03 81 76), of Xander Noordermeer (+31 6 129 34 712)