Big data en (Online) Category Management van de toekomst

 
Als retailer of leverancier beschikken we over heel veel data van onze klanten. Deze data kan ons enorm helpen om beter in te spelen op onze klanten. Of het nu gaat om fysieke winkels of online.

Deze data te ontsluiten en gebruiken, daar zijn wij specialist in. Wij helpen om de mogelijkheden te schetsen, maar ook met het implementeren  van de nieuwe werkwijze tot een succes te maken. Onze business analisten, onze platforms en onze samenwerkingspartners  helpen daarbij. 

Wij helpen te profiteren van de groei van online door oa het verbeteren van de webshop, op content, vindbaarheid en conversie. 

Wij werken met alle beschikbare data bronnen en kunnen ook gebruik maken van de software platforms en mogelijkheden van onze partners. 

Meer weten over onze aanpak? Neem contact op met Tijn, Jeroen, Xander, Derk of Evelyn.

Meer weten over de Space of Floorplanning oplossingen: neem contact op met Xander Noordermeer06-129 34 712.  

Symphony Retail Ai is wereldwijd dé speler op het gebied van space- en categorie management oplossingen en is continu bezig haar innovatieve oplossingen voor category- en spacemanagement verder te ontwikkelen. Naast de desktop oplossingen is Symphony voorloper op het gebied van cloudbased oplossingen. De Category & Trade Company is exclusief distributeur van deze software oplossingen in de Benelux.

Symphony Retail Ai biedt oplossingen voor het optimaliseren van uw schapruimte, uw winkelindeling en uw categorieën, door middel van verschillen de software oplossingen.

Space Planning workshops

Space planning is een veelzijdig vakgebied. Wil je bijblijven met de ontwikkelingen en/of je kennis vergroten, doe dan mee met de Space planning Workshops. Kijk voor meer informatie over de workshops op https://www.ct-company.nl/trainingen/workshops-space-planning/