Software oplossingen voor unieke schappenplannen

Symphony Retail Ai biedt oplossingen voor het optimaliseren van uw schapruimte en uw categorieën, door middel van verschillen de software oplossingen. De Category & Trade Company is exclusief distributeur van deze software oplossingen in de Benelux.

Symphony Retail Ai is wereldwijd dé speler op het gebied van space- en categorie management oplossingen en is continu bezig haar innovatieve oplossingen voor category- en spacemanagement verder te ontwikkelen.


Symphony Retail Ai Space Planning

Zelf schappenplannen en planogrammen ontwikkelen met de Space Planning oplossing. Het pakket staat naast de superieure  functionaliteit bekend om het gebruiksgemak en uitgebreide multischapanalyse mogelijkheden. Bespaar tijd door de semi-geautomatiseerde functionaliteiten.

Symphony Retail Ai Space Automation

Geautomatiseerd winkel specifiek schappenplannen ontwikkelen dat kan alleen met Space Automation van Symphony Retail Ai. Iedere winkel zijn eigen schap zonder tijdsinvestering. Symphony Retail Ai is de specialist op dit gebied. Verbeter door deze oplossing de schapvoorraad, implementatiegraad en de sales. Met deze oplossing krijgt u meer tijd voor analyse en

Symphony Retail Ai Planogram Management

Schap mutaties verwerken op 1 centrale plek zonder de schappenplannen te openen. Bespaar met deze oplossing tot wel 20% tijd met uw space management werkzaamheden. Deze oplossing maakt het mogelijk om eenvoudig meerdere schappenplannen te beheren, analyseren en te onderhouden.

Symphony Retail Ai Web Publishing

De juiste schappenplannen op de juiste plek. De Web Publishing software van Symphony EYC is een eenvoudig te gebruiken web-based systeem om schappenplannen te verspreiden.

Symphony Retail Ai Macro Space Planning

Slimmere lay-outs van de winkel met overzichtelijke analyse mogelijkheden en uitgebreide 3D grafische weergaven. De input is verkoopdata en de CAD tekeningen en Macro Space Planning bepaalt de optimale ruimte voor uw categorieën.

Symphony Retail Ai Category Optimization

Maak van de rapportages naar de klant een vaste routine en layout met de oplossingen van Symphony EYC Category Optimization.De oplossingen zorgen ervoor dat veel analyses standaard routines worden die zeer efficiënt tot stand komen. Hierdoor kunt u focussen op de ontwikkeling van initiatieven waarmee de daadwerkelijke categorie optimalisatie wordt gerealiseerd.

Meer weten over de verschillende pakketten?

Bel onze Space Management Specialist Xander Noordermeer: 06-129 34 712.

Symphony Retail workshops

Doel: meer kennis te vergaren over de aankleding van het schap en/of optimalisatie van de productiviteit

Kijk voor meer informatie over de workshops op https://www.ct-company.nl/trainingen/workshops-space-planning/