Onze missie is simpel maar doeltreffend: een directe en significante bijdrage leveren aan de bedrijfsgroei van onze klanten.

Wij geloven dat echte groei voortkomt uit samenwerking tussen retailer en leverancier met als doel een betere winkelbeleving voor de klant.

Daarom helpen we met trainingen, opstellen van categorievisies en categorieplannen, met versterken van deĀ  retailformule en met space management. En last but not least door de inzet van specialisten op het vakgebied van Category Management, Space Management en Formule.

Samenwerking tussen retailer en leverancier kan alleen succesvol tot stand komen als iedereen dezelfde taal spreekt. In deze taal zetten we de “Shopper” en de “Formule” centraal.

Ons hart gaat sneller kloppen als we partijen dichter bij elkaar krijgen en het resultaat daarvan zien op het punt van aankoop.

Een visie zonder implementatie is een hallucinatie. Daarom helpen we niet alleen met de categorievisie en het categorieplan, maar ook met de implementatie van het plan.

Het resultaat? Een tevreden shopper, een sterkere retailformule en een verantwoorde groei.

Meer informatie? Maak voor een nadere kennismaking een afspraak met Evelyn van Leur 06-303 52 147, Tijn Bresser 06-124 76 536 of Jeroen van de Poll 06-46038176.