Terugblik Kennis & Netwerk Event 2020

Category & Trade Company vierde woensdag 16 september alsnog haar 12 jarig bestaan met het Kennis & Netwerkevent op het zonovergoten Paleis Soestdijk.

 

Inspirerende sprekers

Evelyn van Leur heeft een paar highlights uit onze presentatie gegevens over Corona en de gevolgen voor onze branche. Mochten jullie in jullie management team belangstelling hebben voor de gehele Corona presentatie met daaraan gekoppeld een discussie over de gevolgen en aanpak binnen je eigen bedrijf dan maken we graag een afspraak.

Ernest van der Voort van Albron heeft velen geïnspireerd door te vertellen over circulair, circulekker en circuleuk van de Greenhouse en nieuwe circulaire business modellen.

Rosanne Hertzberger zette ons allemaal aan het denken met haar boeiende uiteenzetting van fictie en feiten over voeding, natuurlijk, zonder, zonder zonder en de angst voor gluten, parabenen en E-nummers.

Naast de sprekers zorgden het prachtige weer, het paleis en de gasten voor een onvergetelijke middag. 

Hieronder kun je de highlights van de presentaties nog eens nalezen.

De presentatie van Rosanne Hertzberger kunnen we helaas niet delen, je leest er meer over in haar boek Ode aan de E-nummers. Dit boek is verkrijgbaar via Bol.com of Managementboek. Wil je je boek laten signeren door Rosanne, neem dan even contact met ons op.