Terugblik Kennis & Netwerk Event 2021

Category & Trade Company vierde woensdag 22 september alsnog haar 13 jarig bestaan met het Kennis & Netwerkevent op het zonovergoten Paleis Soestdijk.

 

Inspirerende sprekers

Christine Boland deelde haar analyse van de tijdsgeest: onzekerheid, phygital, polarisatie, paradoxen en pandemie. Ze gaf handvaten hoe we hiermee om kunnen gaan om kansen te creëren. Met haar woorden: ctr-alt- re start, be man-kind, en act eco logic.
Het boek ‘Making Sense’ van Christine Boland kun je nu met 25% korting bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Martijn Bijmolt nam ons mee in de wereld van de startup van Pieter Pot: verpakkingsvrij wil iedereen, maar liefst zonder gedoe met lege potjes die je mee moet nemen naar een winkel. Dus gemakkelijk en verpakkingsvrij boodschappen doen, dat werd online en thuisbezorgd. Martijn vertelde over de start en ontwikkeling van Pieter Pot en over de plannen om verder uit te breiden naar andere landen. Inmiddels zijn er meer dan 1 miljoen verpakkingsvrije producten geleverd. En hebben jullie de heerlijke chocolade rotsjes geproefd?

Evelyn van Leur vertelde over de nieuwe ontwikkelingen, zoals het voorzitterschap van de werkgroep ‘Online category management’ van Shopping Tomorrow, over Design thinking om de klant meer te betrekken in succesvolle nieuwe concepten en oplossingen en over het uitbrengen van het Handboek Formule Management begin volgend jaar. Dit naast onze al langer bestaande diensten als categorie visies om de categorie gezond te laten groeien, de assortiment strategieën, alles over space- en floorplanning en formule management. En niet te vergeten over de 30 vakspecialisten (toevoegen: bij Category & Trade Company) die kunnen ondersteunen op de verschillende werkterreinen.

Naast de sprekers zorgden het prachtige weer, het paleis en de gasten voor een onvergetelijke middag. 

Hieronder kun je de highlights van de presentaties nog eens nalezen.

Het boek ‘Making Sense’ van Christine Boland kun je nu met korting bestellen.
De code makingsense-ctcompany geeft eenmalig 25% korting op het boek via deze website: https://christineboland.nl/product/makingsense-reader/