Op woensdag 25 september jl. organiseerde wij alweer voor de 8e keer ons Space Management Netwerk Event

Wij kijken terug op een geslaagde middag door de mooie opkomst van Space Management specialisten uit ons netwerk en de inspirerende presentaties van de sprekers.

Tijn Bresser van de Category & Trade Company opende het event met zijn presentatie over onze visie op de ontwikkelingen bij de shopper. Over Generatie 2025 en wat dat betekent voor Category Management en Space Management.
Bekijk de presentatie van Tijn

Janusz Moroz van Symphony Retail AI nam ons mee in de wereld van ‘fluffy dogs’ in zijn presentatie over Pets at Home. Optimaliseren van de winkelvloer d.m.v. toekennen van minder assortiment en het toevoegen van beleving, waarbij de winkels beter renderen.
Bekijk de presentatie van Janusz

Onze collega Xander Noordermeer deelde een interessante actuele case over de Vloermetermatrix van DA en de vertaling naar de praktijk. Het proces van data naar implementatie.
Bekijk de presentatie van Xander

Tot slot nam Tom van den Berg van Online Dialogue ons mee in de wereld van A/B testen, hoe belangrijk veel proberen is en dat falen mag!
Bekijk de presentatie van Tom

Wij danken alle aanwezigen voor hun bijdrage en zien je graag volgend jaar weer. Ook als je er dit jaar niet bij kon zijn, dan zien we je graag volgend jaar.