Skip to content

Trainingen

Je vakkennis verdiepen en direct toepassen in de praktijk.

De markt waarin we opereren is enorm in ontwikkeling. Het is dan ook belangrijk om steeds weer op die nieuwe ontwikkelingen in te kunnen springen en de vakkennis van jezelf en je team up-to-date te houden. Vanuit onze kennis en projecten ontwikkelen we telkens voor een aantal actuele onderwerpen nieuwe trainingen voor een aantal actuele onderwerpen om je snel up-to-speed te helpen met deze onderwerpen.

Onze ervaren trainers werken vanuit dagelijkse praktijk, gebruiken veel cases en opdrachten en zorgen voor een interactieve training die is toegespitst op de branche van de deelnemers. Hieronder vind je een overzicht van de open trainingen, daarnaast ontwikkelen we ook tailor made incompany trainingen, specifiek gericht op de situatie van de klant.

Al onze trainingen  worden gegeven op onze locatie in Amersfoort, waar we vanzelfsprekend rekening houden met corona-maatregelen zoals anderhalve meter afstand en voldoende hygiëne. Het maximum aantal deelnemers per trainingsgroep is daarom teruggebracht naar 6 personen. Hierdoor bestaan de trainingen uit kleine effectieve groepen en kunnen we veel aandacht besteden aan jouw eigen bedrijf en branche.