Skip to content

Category Management Simulatie

Er wacht je een enorme uitdaging. De resultaten van de soepcategorie blijven achter. Als category manager of trade marketeer krijg je de opdracht het tij te keren. Zet de shopper centraal, maak een gedegen categorieplan en breng gescheiden werelden weer bij elkaar. Lukt het jou om de categorie naar een hoger niveau te tillen?

Hoe speel je de simulatie?
In de Category Management Simulatie beleef je als retailer en/of leverancier in één dag 18 maanden uit het echte leven. Met facts, onderzoek, samenwerking en creativiteit zorg je voor groei van de categorie. Hoe meer je denkt vanuit de shopper en de formule, hoe beter je resultaten zullen zijn.

Om de simulatie optimaal te kunnen beleven en het maximale eruit te halen, heb je ondersteuning nodig. De partners van de Category & Trade Company zijn stuk voor stuk ervaren professionals en staan klaar om je door deze zeer praktijkgerichte leerervaring heen te leiden.

Voor wie is de simulatie?

De Category Management Simulatie kan apart door retailers of leveranciers worden beleefd. Maar het is natuurlijk mooier en leerzamer om de krachten te bundelen: leverancier en retailer die samen de categorie laten groeien.

Na de simulatie weet je het volgende:

Beleef het ook:

Stap aan de hand van de Category & Trade Company de virtuele Category Management Simulatie-room binnen. In deze interactieve, veilige leeromgeving krijg je de gelegenheid om de haast onbegrensde mogelijkheden van Category management in de praktijk te ervaren.

Wil je alvast een indruk van de simulatie? Bekijk de video hier.

Direct de simulatie boeken? Neem contact op met ons hierover.

Meer informatie? We vertellen graag meer, neem gerust contact op

Tijn Bresser 06-12476536 of tijn@ct-company.nl
Inge Schimmel 06-38468205 of secretariaat@ct-company.nl

De Category Management simulatie meemaken?

Neem contact op met Tijn Bresser 06-12476536 of tijn@ct-company.nl

Meer trainingen