Skip to content

E-commerce Essentials Training

In retail heeft e-commerce en online marketing inmiddels een belangrijke positie verworven en steeds meer disciplines hebben met ‘digital’ te maken. Daarom is het belangrijk dat je kennis hebt over de (on)mogelijkheden van online marketing en e-commerce, waar deze training je overzichtelijke handvatten voor geeft. Hierdoor ben je een betere gesprekspartner van je retailer op het gebied van de webshop en kun je samen de online resultaten verbeteren.

In één dag leer je de belangrijkste principes van e-commerce en online marketing kennen, die je direct in je dagelijkse werk kunt toepassen.

Vanzelfsprekend bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en consumentengedrag en werpen we een blik in de nabije toekomst. Aan de hand van de e-commerce ‘funnel’ wordt de deelnemer meegenomen langs de belangrijkste online marketing-middelen, de principes rondom conversie en conversie-optimalisatie en manieren om op een goede manier de gemiddelde orderwaarde te vergroten.

Daarnaast besteden we aandacht aan klant- en datagedreven werken en bespreken we de belangrijkste klanttevredenheid-metrics als NPS en CES en hoe je de uitkomsten hiervan kunt inzetten voor betere resultaten.

Voor wie:

Alle commerciële disciplines die te maken hebben of krijgen met e-commerce en online marketing.

De training staat stil bij vragen als:

Trainer: De training wordt voor Category & Trade Company verzorgd door Kasper Muileboom. Kasper heeft jarenlange ervaring binnen e-commerce op conversieverhoging o.a. bij Coolblue, De Bijenkorf, HEMA, Intergamma, Spar, Mars, Bavaria en Spadel.

Data: De ééndaagse training E-commerce Essentials wordt op dit moment gepland. Voor meer informatie, stuur een mail aan secretariaat@ct-company.nl

Kosten:  € 595,- (excl. BTW).

Meer weten? Heb je vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gerust contact op.

Evelyn van Leur 06-30352147 of evelyn@ct-company.nl
Jeroen van de Poll 06-46038176 of jeroen@ct-company.nl
Inge Schimmel 06-38468205 of secretariaat@ct-company.nl

Direct inschrijven

De training vindt plaats in Amersfoort op de volgende datum:
11 februari 2020

Meer trainingen