Skip to content

Masterclass Shopper Marketing
met Ken Hughes

Jaarlijkse Masterclass Ken Hughes 

Shopper marketing is relevanter dan ooit, de consument shopt off en online en maakt verschillende keuzes tijdens de verschillende shoppingtrips. We worden geconfronteerd met snel veranderend gedrag waar snel op ingespeeld moet worden. Wil je meer inzicht in shoppergedrag? Laat je dan inspireren tijdens de Masterclass Shopper Marketing. Wij organiseren deze masterclass in samenwerking met de bekende shopper marketing specialist Ken Hughes.

Met zijn onderzoeksbedrijf Glacier Consulting heeft Hughes vele jaren geïnvesteerd in het begrijpen van het shoppergedrag. Deze kennis heeft hij omgezet in oplossingen voor retailers en fabrikanten, oplossingen die leiden tot echte verandering in koopgedrag.

De masterclass van Hughes was vorig jaar een groot succes. Vanwege het grote aantal inschrijvingen en de overweldigende reacties, hebben wij Ken Hughes voor een nieuwe masterclass naar Nederland gehaald. Deze winter deelt Hughes zijn kennis weer in een interactieve setting met een beperkt aantal deelnemers.

Na de Masterclass weet je het volgende:

Datum:

De Shopper Marketing Masterclass vindt plaats in december te Amersfoort. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel.
Op dit moment is er nog geen datum bekend voor deze Masterclass, wil je meer weten, neem dan even contact op met Inge Schimmel 38468205 of secretariaat@ct-company.nl.

Programma:

  • De evolutie van retail management
  • In het hoofd van de shopper
  • Engagement: een shopper 5 zintuigen benadering
  • De digitale shopper
  • De irrationele shopper
  • Big data & Big insights
  • Shopper Marketing Valkuilen

Kosten:  De masterclass kost € 945,- (excl. BTW)

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor deze Masterclass, wil je meer weten, neem dan even contact op met Inge Schimmel 38468205 of secretariaat@ct-company.nl.

Heb je vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gerust contact op
Tijn Bresser 06-12476536  of  tijn@ct-company.nl
Evelyn van Leur 06-30352147 of evelyn@ct-company.nl
Jeroen van de Poll 06-46038176 of jeroen@ct-company.nl
Inge Schimmel 06-38468205 of secretariaat@ct-company.nl

Direct inschrijven

Shopper Marketing Masterclass op 

Meer trainingen