De Category & Trade Company heeft ruime praktijkervaring aan zowel retail- als leverancierszijde. Deze unieke ervaring geeft ons de mogelijkheid om uitgebalanceerde verkooptrainingen te verzorgen. Ons vertrekpunt is de vaak toegepaste Harvard Methode (een methode die goed omschreven wordt in het boek van Roger Fisher, William Ury en Bruce Patton genaamd Excellent Onderhandelen), waarbij we inzichten verstrekken in de door de handel gebruikte Kraljic aanpak van inkoop.

De training verkoopresultaat door onderhandelen wordt gegeven voor alle verkoop-niveaus. Onze trainers zijn ervaren en gepassioneerd om van uw Winkel Accountmanagers, Accountmanagers en National Accountmanagers betere verkopers en onderhandelaars te maken.

Alle inzichten die binnen de jarenlange verkoop- en onderhandelingervaring van de Partners van de Category & Trade Company zijn opgedaan, worden verwerkt in deze trainingen. Inzichten in je eigen profiel en profielen van anderen worden opgepakt via de My Motivation Insights Kleurentest.  De opgedane kennis versterkt de onderhandeltechniek. Rollenspellen gebaseerd op eigen praktijkcases worden ingezet om de werkelijkheid van onderhandelen zo realistisch mogelijk te benaderen.

Je hebt trainingen en je hebt trainingen. Het verschil? De Category & Trade Company doceert niet, maar leert de deelnemers vanuit een ruime praktijkervaring het verschil tussen goed, beter en best op sales-gebied. Bovendien zijn onze trainingen altijd maatwerk, zodat de specifieke kenmerken van de branche waarin onze opdrachtgevers opereren altijd aan bod komen. Resultaat- en praktijkgericht worden de sales-talenten aangescherpt.

Meer informatie?

Maak dan een afspraak met Evelyn van Leur (06 30352147 of evelyn@ct-company.nl) of Tijn Bresser (06-12476536 of tijn@ct-company.nl).