Skip to content

Trade Marketing in
E-commerce

Online verkopen in retail neemt sterk toe, in non-food maar ook inmiddels in food. Waar de afgelopen jaren vooral in het teken stonden van het bouwen van de webshop, is nu de tijd gekomen om categorieën te verbeteren en dat als retailer en leverancier samen te doen. Daarom is het belangrijk dat je kennis hebt over de online verkoopmogelijkheden bij de retailers, waar deze training je handvatten voor geeft. Hierdoor ben je niet alleen een betere gesprekspartner van je retailer, maar daag je hen ook uit om vernieuwende tools met betrekking tot de welbekende marketing P’s in te zetten om op die manier de presentatie en vindbaarheid te optimaliseren. Uiteindelijk is het doel om gezamenlijk de online resultaten van de webshop verbeteren.

In één dag leer je meer over de belangrijkste principes van trade marketing tools binnen e-commerce (4 of 5 marketing  P’s), die je direct in je dagelijkse werk kunt toepassen.

Voor wie:

Marketingmanagers, Trade Marketing Managers, (trade) marketeers, e-commerce managers en iedereen die aan de slag gaat met de online samenwerking aan zowel retailer- als leverancierszijde.

De training staat stil bij vragen als:​

Trainer: De training wordt voor Category & Trade Company verzorgd door Kasper Muileboom. Kasper heeft jarenlange ervaring binnen e-commerce op conversieverhoging o.a. bij Coolblue, De Bijenkorf, HEMA, Intergamma, Spar, Mars, Bavaria en Spadel.

Data: De ééndaagse training Trade marketing in E-commerce vindt plaats in Amersfoort  op 17 september 2020 en op 25 maart 2021.

Kosten: De training kost € 595,- (exclusief BTW).

Direct inschrijven? Dat kan via dit inschrijfformulier.

Meer weten? Heb je vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gerust contact op.

Evelyn van Leur 06-30352147 of evelyn@ct-company.nl
Jeroen van de Poll 06-46038176 of jeroen@ct-company.nl
Inge Schimmel 06-38468205 of secretariaat@ct-company.nl

De training vindt plaats in Amersfoort op de volgende datum:
17 september 2020
25 maart 2021

Meer trainingen